Χρήστος Ν. Μπακογιάννης, Αγγειοχειρουργός Θεραπεία Κιρσών - ΣαφηνεκτομήΘεραπεία Κιρσών - Σαφηνεκτομή


Η σαφηνεκτομή είναι χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των κιρσών πραγματοποιείται υπό γενική αναισθησία ή ραχιαία αναισθησία.
Αρχικά, εντοπίζεται και παρασκευάζεται μέσω μιας μικρής τομής στην βουβωνική περιοχή η σαφηνομηριαία συμβολή,απολινώνονται οι κλάδοι της ενώ επίσης γίνεται απολίνωση και διατομή της μείζονος σαφηνούς 1 με 1,5 εκατοστά περιφερικότερα.
Ακολούθως εισάγεται μέσω της μείζονος σαφηνούς, περιφερικά ένας εύκαμπτος σωλήνας, στρίπερ και εξάγεται κάτωθεν του γόνατος ώστε να εκριζωθεί η μείζονος σαφηνής φλέβα. Για την αντιμετώπιση των κιρσοειδών κλάδων στο ύψος της γαστροκνημίας πραγματοποιούνται εγχύσεις σκληροθεραπείας ή πολύ μικρές χειρουργικές τομές, οι οποίες θα συρραφθούν λεπτομερώς.
Κατά την διάρκεια της επέμβασης πραγματοποιείται επιμελής αιμόσταση. Τέλος, το χειρουργημένο σκέλος θα επιδεθεί με ελαστικό επίδεσμο.

❋ Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι σχεδιασμένο κυρίως για χρήση από εξειδικευμένους ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο των συμβουλών ενός κατάλληλα καταρτισμένου και εξουσιοδοτημένου ιατρού ή άλλου επαγγελματία υγείας. Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ είναι για εκπαιδευτικούς και ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ πρέπει να θεωρείται ότι προσφέρουν ιατρική συμβουλή.

Copyright © 2021-2022, Χρήστος Ν. Μπακογιάννης, Αγγειοχειρουργός ::: κατασκευή ιστοσελίδαςMy Internet :::

Πληροφορίες ιδιωτικότητας.

Χρήση cookies και συναφών τεχνολογιών για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.

Επιλογές


Διαγραφή

ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΛΩΝ

Περισσότερα για Όρους Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου